Dating på stranden

av | 07.07.2017

Beach dagar är symbol för heta och sexiga summer fun! Oavsett om du bor nära en sjö, älv, sjö eller hav, planerar en dag på stranden kommer definitivt att värma upp din relation! En av anledningen till att detta är en bra dag är att det är helt flexibel, så passar med intresse för varje par. Om du och din dejt är vatten bebisar, så du behöver inte slösa någon tid att strippa ner till din baddräkter och dykning! Snabblån utan UC men det är heller ingen  skada i att bo strandnära, om det tilltalar dig mer. Du kan ta en volleyboll, fotboll eller frisbee att slå runt. Och om du letar efter något lugnare, hitta en tom lapp av sand och läsa, prata, eller sola i lugn och avkoppling.


Ingredienser

  • Baddräkt
  • Handdukar
  • Solskydd (kläder, hattar, strand paraply, solskyddsmedel, solglasögon)
  • Kalla Drycker
  • Kylare
  • Picknick Snacks
  • Stranden Spel (volleyboll, frisbee)
  • Bärbar Radio/Musik-Spelare (tillval)
  • Kort (tillval)
  • Böcker/Tidskrifter (tillval)

Guide

Välj en strand. Besluta om någonstans i närheten, och välja den lugnaste, mest privata alternativ. Detta är en dag och inte en dag med dina vänner, så det finns ingen anledning att gå någonstans med stora vågor eller massor av action. En vacker, lugn (om möjligt) och lite fjärr beach är det perfekta valet!

Packa upp. Redo för en dag på stranden är inte snabb. Du kommer att behöva en hel del saker att se till att du både bo bekvämt och säkert ut i solen och vatten hela dagen. Ta med vattenfast solkräm med en SOLSKYDDSFAKTOR på betyg som är högre än 30 (beläggning både av er innan ni komma till stranden) och använder det frikostigt varje 2 timmar. Det är otroligt lätt att bli uttorkad, så ta med massor av icke-alkoholhaltiga drycker (kasta några drinkar där också, om du vill) i en kylare för att hålla kylan. Lån utan UC på grund av sand oro (saker blir överallt!) enkelt är bäst, när det gäller mat.

Ha det så kul! Om din dejt är aktiv, sportig typ, bada och leka i vattnet! Hoppa över och under vågorna och spela catch i surf. Du kan också ta med en frisbee tillsammans att passera fram och tillbaka eller gå med i en pick-up spel av volleyboll. En bärbar radio (vände ner så lågt att det inte stör din partner) gör ett bra komplement till party atmosfär! Var inte rädd för att engagera sig i en lugn tid, och för att dra nytta av möjligheten att löddra upp varandra med solkräm hela eftermiddagen!