Hur Börjar och slutar en Första Dejt

av | 10.07.2017

Det första datumet är ofta de mest besvärliga tid som en eventuell relation. Jag arbetar ofta på bloggen på ett lokalt kafé som är en återkommande mötesplats för första gången daters. Jag ofta följa obekväma sätt killarna hälsar sina datum, och de obekväma hur de säger adjö. (Första-datum puss? Glöm det!) Om de skulle bara vetat hur man startar och slutar som första dagen, deras chanser för en sekund skulle vara så mycket bättre.

Nyligen två av de bloggare jag följer som erbjuds deras personliga insikt i hur man gör en första dagen en bättre dag. Är de rätt? Låt oss se.

Hur man Hälsar Din Datum

För det första, Bobby Rio erbjuder upp den personliga historien om den natt han upptäckte exakt hur man startar kvällen:

När Marissa (portugisiska flicka) visade upp, jag var lös, energisk, och helt obunden till resultatet av dagen. Färsk från en riktigt underhållande samtal med mina vänner, jag var inte på humör för ”small talk” så jag bara hoppade rätt i att upprepa en rolig berättelse som min vän hade just berättat för mig om en vårdnadstvist honom och hans ex var med under en GULDFISK. (På allvar.)

Back-story för att denna berättelse är det faktum att Bobby hade en Cinco de Mayo surrar om, men att en del är tillval och onödigt. Vad han gjorde var att:

Skippa formaliteterna och antar att hon är det för att hon tycker om honom. Han behandlade henne som någon att han var bekväm med, vilket gjorde henne bekväma med honom.
Börja med en engagerande linje i diskussionen. Själva historien var oviktigt. Hur han drog henne in i hans värld var mycket viktigt.
Att vara annorlunda. Varje kille i världen kommer till att börja med, ”Um, hi, så hur var din bil? Ja, trafiken kan vara hemskt. Trevlig dag, va?” Är någon tjej i världen kommer att komma ihåg det?
Det finns andra uppgifter som du kan läsa på hans blogg inlägg, men dessa är de tre stora. Av erfarenhet kan jag säga att detta är sättet att starta en dag om du vill att det ska sluta väl. Och om det slutar bra, du kanske inte behöver tips och råd om hur att avsluta det.

Hur man avslutar Dagen

Å andra sidan, om du behöver hjälp med att obekväma ögonblick precis innan du del sätt, Den Robusta Ryan Austin har det för dig:

Hoppa över tafatt kram, misslyckades puss försök eller emasculating handslag. Leta rätt på flickan, leende som om du är Harrison Ford och säga, ”Jo, Anna (eller vad hon heter) ha en bra natt.”

Jag skulle föreslå att om du inte kommer att se henne igen, hon är en kall fisk, eller om du är osäker, detta är vägen att gå. Vad du än gör, aldrig säga ”jag ringer dig” eller ”vi ska göra det igen.” Jag bedja dig, för min skull åtminstone (jag kan inte säga hur många gånger jag har varit omringad av tjejer tigga mig till att förklara varför en förment smart kille skulle säga att han ska ringa då inte).

Å andra sidan, om dagen har verkligen fått fart på höger fot, Han Solo och behandling är onödigt (om kanske oavsiktligt roliga—jag kan bilden Bobby Rio försöker detta i slutet av sin dag och sedan spricka upp). Du borde ta hand om andra datum för att söka innan adjö, och kanske även berört flickan en gång eller två gånger, så en bra, kvardröjande kram eller puss kommer inte ur det blå.

Inte Svettas Första-Datum Puss

I själva verket, om du kan hitta en stund för att kyssa henne innan slutet av dagen, gör det. Kanske du sitter nära och hon ser in i dina ögon. Eller har du lyckats hålla hennes hand för att korsa en trafikerad gata, och du delade ett menande ögonkast.

Du behöver inte (och bör inte) hålla tungan ner hennes hals. Ge henne en kort, mjuk kyss på läpparna, och dra sig tillbaka något. Om hon ser ut som hon i drömmarnas land och inte dra sig tillbaka, ge henne en gång till. Fortsätt sedan din datum.

Allt som allt, Bobby och Ryan ge några goda råd på bokstöd av det viktiga första dagen. Resten är upp till dig.