Hur man Startar den Första Samtal med en Flicka på en Dag

av | 16.07.2017

How to Start a First Conversation

I morgon är första dagen med flickan av dina drömmar, och du är mållös…bokstavligen. Du hålla föreställande dig själv blanking ut, vilket resulterade i den mest obekväma av tystnad. Du behöver några samtal foder för att ta dig igenom. Du har inga problem att prata med din dude vänner, men hur man startar en konversation med en tjej?

Var aldrig rädd! Vi har allt du behöver för att starta det första samtalet med din nya flamma.


Om du undrar hur till tala till din flickvän, svara på denna fråga: Varför är hon din flickvän i första hand? Det är förmodligen för att du har något gemensamt med henne. Du skulle inte ha frågat ut henne om du delade några gemensamma nämnare. Använd denna gemensamma grund som hoppar av för ditt första samtal. Det är lättare att prata om något när du är passionerade när det gäller det.


Om du inte är säker på vad du har gemensamt – eller om du har någonting gemensamt alls , du kanske frågar dig själv, ”Vad gör tjejer gillar att prata om?” Ja, precis som män, kvinnor vill prata om sina intressen, hobbyer och passioner. Fråga henne vad hon är passionerad och sedan visa ett genuint intresse av att i sitt svar. Följ upp denna fråga med fler frågor, och se till att de är öppna, som: ”Hur kunde du komma igång med denna hobby)?” ”Vad känner du när du gör det?” ”Vem inspirerar dig?”


Det finns inget värre än att ställa en fråga och sedan tittar på den person som frågade den frågan glida iväg när du börjar svara. Vänd inte dina öron ut och låt dina ögon stelnar när du har startat konversation. Att vara engagerad. Håll ögonkontakt. Reagera och svara på hennes svar. Hon kommer att känna en anslutning med dig om du är en aktiv lyssnare och en engagerande konversatör.


Få din flirt på med lite för att retas. Skratta och vara lekfull. Visa henne ditt sinne för humor. Om du har en särskilt mörk eller sarkastisk en, låt inte förlora alltför snart. Du vill inte komma över så elak. Men lite lättsamt skämt kan göra någon relation roligare.


Samtidigt som det är skönt att beklaga något som man både hatar, klaga alltför mycket, och du kommer att anses som ett Debbie Downer. Istället är det viktigt att komma över en så positiv och optimistisk, särskilt i dessa första lär-känna-dig stunder. Gå inte överbord och förvandlas till vissa craze-eyed skål med solsken. Hitta den gyllene medelvägen av positivitet och realism som gör en person till en fröjd att vara runt.


Min erfarenhet är att tjejer älskar en kille som är passionerade. Att vara passionerad över något, och dela denna passion med henne. Inte bara kommer det att visa henne att du har en bit av eld och kör på du, det kommer också att avslöja för henne vad som motiverar dig. Oavsett om det är musik, litteratur, konst, eller ens Game of Thrones, i något som kommer att göra henne till dig.

Även om det kan verka skrämmande för att få det första ordet ur, det ska vara lättare om man talar till henne som hon är bara en av dina vänner. Slappna av, koppla av och få din konversation med dessa sex tips om hur man startar ett första samtal med en flicka på en dag.

Be Positive