Senior Date Ideas

av | 06.11.2017

1. Gör en klass tillsammans

Detta är en bra idé för över 50 år som söker efter något originellt. Ta en klass tillsammans gör det möjligt för dig att ansluta i en avslappnad miljö och lära sig en ny färdighet. Några av våra förslag skulle vara att ta ett matlagning, konst eller danslektion. Dessa är bra sätt för er båda att få en lite mer intim utan att göra dig obekväm. Komma till rätta med en salsa-klass eller krydda upp saker och ting med en Indisk matlagningskurs och njut!

2. Gå till en ny art gallery

Konstgallerier är ett klassiskt datum idé och särskilt bra för de som är över 50 år. Göra lite forskning och hitta en intressant ingen av er har varit med förr. Ta en titt på vad nya utställningar på och föreslå det som ett datum. Det utstrålar diskret romantik och gör det möjligt för dig att lära dig lite mer om varandras preferenser. Detta är också en stor dag för dag – tillbringa en eftermiddag läsningen några modern art och diskutera det över en kopp kaffe eller ett glas vin efteråt.

3. Gå och se en kontroversiell spela på teatern

Ledande daters inte behöver vara lika vanliga som första gången daters. Klassisk middag och en film är bra men du kan blanda upp saker och ting lite nu när du är äldre och klokare. Varför har du inte hitta en kontroversiell teatern bit och gå tillsammans? Så du har mycket att prata om efteråt och det ska bli skönt för dig att göra något lite annorlunda.

4. Gå till en vinprovning tillsammans

Vinprovning är själva sinnebilden av klassisk romantik, så vad bättre sätt att bekanta sig än att gå till en vinprovning på en vingård tillsammans? Vin som alltid hjälper till att samtalet flyter lättare och med en vacker bakgrund bara ytterligare förstärker upplevelsen. Aktiviteter är särskilt bra datum idéer, eftersom de ger dig en inriktning som tar del av trycket på ”date” sidan av saker och ting. Så gör en del efterforskningar och hitta en trevlig vingård lite längre bort och njuta av en eftermiddag i varandras sällskap.

5. Packa en picknick på en solig eftermiddag

Du är aldrig för gammal för picknick och detta är en av våra favorit över 50 datum idéer. Välj en vacker park nära dig och båda ta ett urval av dina favorit livsmedel och en trevlig, kyld flaska Pinot Grigio. Det är en stor möjlighet för två av er att lära känna varandra och lära sig om vad du gillar och inte bryta banken! Par detta med en solnedgång promenad runt parken (kanske kan du även hitta några botaniska trädgårdar!) och du är säker på att komma närmare.

6. Dubbla upp med några vänner

Senare i livet kan det vara skönt att dubbeldejt med några vänner. Värd en middag som ett par för ett par är ett bra sätt för er båda att se hur du arbetar tillsammans. Medan en mysig dag idé, särskilt som du kommer att vara i ett av dina hus och att behöva arbeta tillsammans för att skapa en god måltid, bjuda in några vänner kommer att ta del av trycket och göra det till en trevlig upplevelse för alla. Detta ger dig en verklig insikt i hur du fungerar som ett par.