Hur att Förnya dig Själv Efter en Break-Up?

av | 25.04.2018

Break-ups är svårt. De slita dig i stycken. De få dig att gråta eller äta massor av glass. Jag har även hört talas om den här tjejen i Kina som har bott på KFC för en vecka på grund av ett break-up. Break-ups är förödande.

Men du kan släppa taget och gå vidare. Du kan vara bra igen. Men hur? Du behöver genomgå en process för att du ska bli hel igen efter att du har delat med din beaux sms kredits

Post Break-Up-Process
Efter att bryta upp, du kommer att genomgå en process: förnekelse, sorg, smärta, ilska, acceptans, att släppa taget och till sist på att bli hela igen. Du måste gå igenom detta steg för dig att spola ut all den smärta du känner dig på insidan.

1. Förnekelse – Du kan bara inte tro att du har brutit upp. Du försöker kontakta honom eller henne eller att kontrollera de senaste meddelanden du har haft på messenger, snapchat, viber, sms eller vad som helst. Du förfölja den person på nätet. Du innerligt hoppas att de meddelande som du eller tycker om dig.

2. Sorg – Så inser du att den andra personen verkligen är borta. Du gråta hinkar. Du dricker som en fisk. Du äter som ett monster. Du äta-sova-äta-sova combo hela dagen. Du går till jobbet och se ut som en lastbil rullade på dig fem gånger. Men du bryr dig inte. Eftersom det är bara för mycket smärta i ditt hjärta.

3. Smärta – Smärta och sorg normalt att gå tillsammans på samma gång. Men ibland sorg är borta men smärtan är kvar. Du känner ditt bröst bromsande och du inte kan andas. Du känner att något håller på att krossa dig från ingenstans.

Smärtan från en break-up kan pågå i åratal, till och med decennier. Även efter att en person har gått vidare, det kan fortfarande vara bitar av smärta inuti.

4. Ilska Efter att du har missat den andra personen, kan du sluta hata honom eller henne. Du kan känna ånga stiger i dig. Du fråga hur kan de lämna dig eller hur kan de röra upp en väldigt bra relation. Du kan också vara arg på dig själv. Du kan känna hat mot vad du har gjort i din relation. Du ifrågasätta allt du har gjort i det förflutna.

5. Acceptans – att Acceptera att din senaste kärlek är borta och förhållandet över så småningom kommer. Du lär dig att leva med dig själv. Du rutan upp hans eller hennes saker. Du tar bort bilder från telefonen. Du bor och du börjar känna dig ok. Du vet att det gör ont men du har accepterat det. Du är nu redo att börja en helt ny resa.

6. Att släppa taget – Efter att bryta upp det kan ta tid för dig att så småningom låta gå, men det kommer att hända. Det kan ta lite tid, det kan ta ett år eller så. Men det kommer att hända. Du kommer att leva och vara lycklig igen. Du kommer att hitta något nytt att älska eller att göra dig lycklig.

7. Att vara hel igen – att Vara hela innebär att vara ok oavsett vad som har hänt i det förflutna. Du behöver inte känna hat mot ditt ex. Du vill inte honom att bli påkörd av en bil eller henne att falla i en brunn när hon texter.

Som helhet innebär slutligen att växa och vara lycklig med eller utan någon.

Omskrivningen Själv-Post Break-Up
Så efter att bryta upp och efter klagan och gråt, du behöver för att se ut som en människa igen. Du måste gå till jobbet eller skolan. Du behöver för att fungera. Men hur gör man det?

1. Acceptera den smärta – smärta är en del av processen. Det händer. Det kommer att krossa dig. Det kommer att skada dig på platser som du trodde kan aldrig skada. Det kommer att orsaka dig att dricka och vill förstöra ditt liv. Men du måste acceptera smärta. Du måste KÄNNA DET.

2. Ge dig själv tid – inte bråttom till på ok. Du behöver sörja. Att gråta om du måste.

3. Distrahera dig själv – Ta en hobby. Hangout med vänner. Göra något annat än att gråta. Du behöver fokusera på andra bra saker i ditt liv.

4. Få den frisyr – Ser bra ut. Du vill inte att köra in på ditt ex ser ut som en förlorare rätt. Ser bra ut. Dusch, snälla!

5. Gör något som gör dig glad – att Hitta något som du finner glädje i. Starta en ny hobby. Göra välgörenhet. Hitta något som lyser upp. Vara glad om befintliga.

6. Skapa en väg till framgång – Kanske är det nu dags att fungera på dig. Sluta vältra sig, börja göra. Göra något som kommer att hjälpa dig bli en bättre version av dig själv. Arbeta hårt. Studie. Investera i dig själv och din tillväxt.

7. Vara nöjd med att vara med dig själv – En hel del människor fruktar break-ups, eftersom de inte vill vara ensam. Men nyckeln till lycka är inte att hitta en relation. Det är att finna lycka till med vad staten. Acceptans är nyckeln.

Bli En Bättre Version av dig Själv
Som kliché som det låter, att vara en bättre och klokare versionen av dig själv är det bästa sättet att få tillbaka upp från en break-up. Säker på att det har sårat dig och tore du isär, men hey, du är fortfarande här. Och du förtjänar att vara lycklig och glans.