JAG ÄR FÖR KORT FÖR ATT DATUM

av | 29.08.2018

Förra veckan var jag hedrad över att ha blivit utvald att tala vid ignite san diego-evenemanget. vad är ignite san diego du frågar? stor fråga, och ärligt talat, jag hade aldrig ens hört talas om dessa typer av händelser innan, men någon på twitter föreslog jag ansöka om att presentera, så jag tittade mer in i det. ignite händelser är som ted talks, förutom presentationerna är bara 5 minuter lång, med 20 bilder som varje auto tidsinställda för 15 sekunder. slogan är ”upplysa oss, bara gör det snabbt”. så jag ansökte med mitt” jag är för kort hittills…statistiskt sett ” innehåll, och jag var en av de 18 personer som valdes ut lån penger på minuttet –> PENGERO ur poolen av över 50 personer som ansökte. HÄFTIGT! som super legit, lite förvånad, totes upphetsad. vad gör vi nu? den svåraste delen för mig var att skapa innehållet som skulle passa inom 5 minuters begränsningar (det är vad hon sa). och dessutom, varje bild om du gillar det eller inte bara sista 15 sekunder. så du måste vara beredd att berätta din historia i steg om 15 sekunder. super hårt för mig eftersom jag älskar att prata. jag gillar onaturligt, som att tala inför publik. jag skulle hellre tala med en grupp av 100 personer, än att försöka ”spotta spel” till en tjej en på en. jag menar att jag inte är besvärlig (kanske bara tipset) i en på en eller mindre gruppinställningar, jag gillar bara att prata med stora grupper. och jag är inte hemsk på det? jag önskar verkligen att jag gjorde mer av det, antingen för min karriär eller utanför engagemang. jag var nervös, men verkligen glada över att presentera mitt innehåll till de 300 plus personer som var där vid evenemanget.

Men min största tvekan jag hade om att göra denna presentation var faktiskt att jag skulle behöva presentera i verkliga livet, till riktiga människor om min internet persona. vilket betyder att de inte bara skulle se min avatar, de skulle se mitt riktiga ansikte!? det var faktiskt en konstig insikt när jag dök upp till de första presentatörerna prep möte, och du går runt i rummet och du presentera dig själv. jag kände mig dum att säga högt att jag var den enda steve killen. var det lite pinsamt? jag är inte generad om min blogg, jag bara aldrig (sällan. okej ibland när man dricker) tala om min blogg till människor i verkliga livet. jag marknadsför skiten ur min blogg på internet (som singel steve), men skulle aldrig (sällan. okej ibland när du dricker) berätta för någon i verkliga livet (eller riktiga facebook) att gå läsa min blogg Pengero.no.

Jag har använt en avatar sedan jag startade den här bloggen och det finns ingen koppling till mitt riktiga namn någonstans på den här webbplatsen. och ja vissa människor har hittat min riktiga facebook-profil, och det är bra, men för det mesta har jag försökt att skilja mitt riktiga ansikte och namn från den här bloggen. först var det för att jag ville skriva anonymt om människor jag kände, och då var det för att jag fick ett vuxet jobb, och nu beror det på att jag faktiskt känner att jag kan vara en bättre ”författare” om jag är denna ”singel steve” avatar, och inte ”verkliga livet steven”. en bättre författare när det gäller min öppenhet, ärlighet, och dela min jaded perspektiv på dejting. om det stämmer.

Och jag garanterar att ingen bryr sig om hur jag faktiskt ser ut, så mycket som jag har försökt dölja det från den här webbplatsen. och vem vet, kanske det här blir en ny sak? som om jag kanske börjar göra youtube-videor? förmodligen inte.